Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-29@02:20:01 GMT

شناسایی سود ۵۵۷ ریالی هر سهم بیمه سامان

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۵۲۷۲

شناسایی سود ۵۵۷ ریالی هر سهم بیمه سامان

امتداد - بیمه سامان در سال ۱۴۰۰ به ازای هر سهم ۵۵۷ ريال سود شناسایی کرد و سود خالص این شرکت به ۲ هزار و ۷۸۴ میلیارد و ۱۷۷ میلیون ریال رسید. حساب سود و زیان شرکت یادشده نشان از کاهش ۶۸ درصدی سود خالص نسبت به سال ۹۹ دارد که دلیل آن کاهش ۴۶ درصدی درآمد سرمایه‌گذاری‌ها از محل منابع بیمه‌ای ناشی از روند بازار سهام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بیمه سامان در سال ۱۴۰۰ به ازای هر سهم ۵۵۷ ریال سود شناسایی کرد و سود خالص این شرکت به ۲ هزار و ۷۸۴ میلیارد و ۱۷۷ میلیون ریال رسید. حساب سود و زیان شرکت یادشده نشان از کاهش ۶۸ درصدی سود خالص نسبت به سال ۹۹ دارد که دلیل آن کاهش ۴۶ درصدی درآمد سرمایه‌گذاری‌ها از محل منابع بیمه‌ای ناشی از روند بازار سهام بوده است.

به گزارش دنیای بیمه، درآمد حق بیمه ناخالص بیمه سامان در سال گذشته با رشدی ۵۹ درصدی نسبت به سال ۹۹ به رقم ۱۶ هزار و ۴۸۸ میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال رسیده و حق بیمه خاص (سهم نگهداری) این شرکت با رشدی ۶۲ درصدی به رقم ۱۴ هزار و ۶۲۱ میلیارد و ۲۱ میلیون ریال اعلام شده است.

این گزارش می‌افزاید: درآمد سرمایه‌گذاری از محل منابع بیمه‌ای شرکت بیمه سامان از ۸ هزار و ۶۵۰ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال در سال ۹۹ با کاهشی ۴۶ درصدی به رقم ۴ هزار ۶۵۲ میلیارد و ۷۸۴ میلیون ریال رسیده است. به این ترتیب شرکت بیمه سامان موفق شده درآمدهای بیمه‌ای خود را در سال گذشته ۱۱ درصد افزایش دهد و به ۲۰ هزار و ۶ میلیارد و ۲۱۸ میلیون ریال برساند.

رشد خسارت و مزایای پرداختی خالص بیمه سامان در سال گذشته نسبت به قبل آن ۵۲ درصد برآورد شده و سود ناخالص فعالیت‌های بیمه‌ای این شرکت در پایان ۱۴۰۰ به عدد ۵ هزار و ۶۶ میلیارد و ۴۷۵ میلیون ریال رسیده است. به این ترتیب سود عملیاتی شرکت در پایان سال گذشته بالغ بر ۲ هزار و ۷۷۱ میلیارد و ۵۸۷ میلیون ریال بوده است.

سود خالص هم سهم بیمه سامان در سال ۹۹ با سرمایه ثبت شده ۲ هزار و ۵۵ میلیارد و ۱۹ میلیون ریال، ۴۲۶۶ ریال بوده که در سال ۱۴۰۰ با سرمایه ۵ هزار میلیارد ریالی این شرکت به ازای هر سهم ۵۵۷ ریال سود شناسایی کرده است. این شرکت بیمه‌ای در سال گذشته سود انباشته ۵ هزار و ۹۵۱ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریالی را ثبت کرده است.

بیمه یادشده در حالی سال گذشته موفق شده که ۱۶ هزار و ۴۴۸ میلیارد و ۷۶۴ میلیون ریال درآمد حق بیمه ناخالص داشته باشد که پیش‌بینی کرده این رقم در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۸ هزار و ۳۴۱ میلیارد و ۷۵۰ میلون ریال برسد. همچنین برآوردها نشان می‌دهد که خسارت و مزایای پرداختی ناخالص بیمه سامان از ۱۱ هزار و ۵۴۷ میلیارد و ۹۵۳ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ به رقم ۱۱ هزار و ۹۴۰ میلیارد و ۳ میلیون ریال در آخر امسال برسد.

هیات مدیره بیمه سامان اعلام کرده که در برنامه راهبردی اش تا پایان سال ۱۴۰۱، روند افزایشی میزان سهم از بازار و درآمد حق بیمه را هدف‌گذاری کرده و انتظار دارد که حق بیمه صادره این شرکت از ۲۹ هزار و ۲۵۸ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ به رقم ۲۸ هزار و ۹۳۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ کاهش یابد.

بازنگری در عملیات شبکه فروش

بیمه سامان دنبال تغییر مدل عملیاتی شبکه فروش خود است و در حال حاضر شعب این شرکت عمده‌ترین سهم را در تولید پرتفو بر عده دارد و اختیارات شعب عمومی در پرداخت خسارت با توجه به فرآیندهای موجود محدود نبوده اما اختیار آنها برای صدور بیمه‌نامه کمتر خواهد شد. حالا اعضای هیات مدیره این شرکت برنامه خود را تغییر داده و دنبال بخش‌بندی بازار بر اساس رفتار مشتریان و تقاضای خانواده‌ها هستند و تلاش دارند تا بسته‌های محصولات سامان با توجه به تقاضای هر بخش از بازار ارائه شود. تغییر دیگر در استراتژی این شرکت توسعه بانک – بیمه و کمک گرفتن از ظرفیت بانک سامان است و قرار است نمایندگان جدیدی هم به کار گرفته شود و در ستاد بیمه سامان، بازارهای هدف شناسایی و به شبکه فروش معرفی شوند و توسعه شبکه فروش بیمه‌های زندگی همچنان در اولویت این شرکت قرار دارد، به ویژه اینکه یک سوم حق بیمه صادره شرکت را بیمه‌های عمر و تشکیل سرمایه به عنوان مهمترین محصول بیمه سامان تشکیل می‌دهد.

هم اکنون خسرو فخیم هاشمی، احمد مجتهد، احمدرضا ضرابیه، حسین واعظ قمصری و فرهاد فرهی یزدی ۵ عضو هیات مدیره بیمه سامان هستند که هدایت این شرکت کماکان بر عهده احمد رضا ضرابیه است و در چشم انداز ۱۴۰۱ این شرکت، ایجاد حس اعتماد در فعالیت‌های خود و ارائه خدمات به مشتریان هدف و صنعت بیمه پیش بینی شده که قرار است بیمه سامان، سرآمد شود. به همین دلیل هیات مدیره شرکت در تلاش برای افزایش پرتوی و همسان‌سازی نیازهای واقعی مشتریان خود با فروش بیمه نامه است و با در نظر گرفتن شرایط کشور و محدودیت‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا حق بیمه صادره شرکت در سال جاری ۲۸ هزار و ۹۳۶ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه سامان در سال میلیون ریال سال ۱۴۰۰ سال گذشته ریال در سال هیات مدیره شبکه فروش سود خالص ۲ هزار بیمه ای حق بیمه سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • متهمان دارویی آذربایجان‌غربی به پرداخت ۷۴ میلیارد ریالی محکوم شدند
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز